Daar waar ik woon – feedback naar woningcoörperatie

In komende Stadsleven van maandag 30 September zal Tracy Metz met Han Michel – voormalig directeur van De Key en eigenaar van een adviespraktijk op het gebied van woningbouw, stedenbouw en projectontwikkeling – en Sander ter Beek van de projectontwikkelaar AM, in gesprek gaan over welke invloed het grote aantal alleenstaanden heeft op de woningbouw. Hoe kun je als projectontwikkelaar of woningcoöperatie nu inspelen hierop? Woningcoöperatie Rochdale heeft in elk geval al een oplossing: genereer een feedbackloop.

Door: Sanne van der Beek

Daar waar ik woon

In de publicatie ‘Daar waar ik woon’ heeft Mirjam Brinks bewoners in diverse wooncomplexen in Amsterdam en omgeving geïnterviewd over de manier waarop zij omgaan met de indeling van hun woning. Hoe moet een woning worden ingericht om te voldoen aan de behoeftes van de nieuwe city-solo’s? In deze interviews geven de bewoners ook adviezen aan de corporatie hoe het beter kan. Om de klant nog beter te kunnen bedienen, gaat Rochdale in de toekomst dan ook nieuwe manieren zoeken om naar deze klant te luisteren. Wat betreft het ontwerp van plattegronden is het boek ‘Daar waar ik woon’  een hulpmiddel om tot een flexibelere plattegrond te komen voor diverse oppervlaktes.

Lees de publicatie ‘Daar waar ik woon’ online of kom op 30 September naar de Rode Hoed en ontvang een gratis exemplaar!

Meer lezen? Klik door naar Stadsleven ‘Sex in the City’