Meer lezen? Stadsleven ‘De Stad door Andere Ogen’

In de aanloop van het maken van een talkshow kom je veel geweldig interessante artikelen of prachtig beeldmateriaal tegen dat je nooit allemaal in één avond kunt proppen. Daarom zetten we op deze website voor elke aflevering Stadsleven elke dag een blog online waarin we deze zaken wél met je delen. Ons motto is niet voor niets: Rijkdom is delen. Samen met de talkshow vormen deze blogs een dossier propvol informatie en materiaal. Lees bijvoorbeeld het dossier van de afgelopen online editie Stadsleven ‘De Stad door Andere Ogen’ hier. 

Maar nog hebben we vaak aan het eind van de maand veel materiaal over dat we graag met jullie willen delen. Bovendien kom je maanden na de talkshow ook nog vaak interessante zaken tegen die het eigenlijk waard zijn om over te bloggen. Daarom hebben we vanaf heden per Stadsleven onderwerp naast de talkshow en dossier ook nog een ‘Meer lezen?’ blog die links bevat naar al dat prachtmateriaal. Een blog die nooit af is en elke keer dat we iets moois tegenkomen weer geupdate zal worden. Heb je ook nog een tip? We horen hem graag!

Foto door Sanne van der Beek

Foto door Sanne van der Beek

Bijzondere cartografie

Fotografie, design, kunst

Film

  • Hansaari A – Een prachtige abstracte film over Helsinki. Getipt door Wouter Jansen van Go Short
  • Een bizarre samenloop van omstandigheden -Grappig filmpje van Joost Reijmers waarin Amsterdam onvermijdelijk haar ondergang tegemoet gaat. Getipt door Arne Dus.

Technologie

Urban play 

Tips