Stadsleven live

Tracy Metz, journaliste en auteur van diverse boeken over urban issues, leidt Stadsleven, een live talkshow in De Balie over het leven in steden en Amsterdam in het bijzonder. Per keer wordt een stedelijke ontwikkeling belicht met een breed palet aan sprekers uit de politiek, stedelijk beleid en ruimtelijke ontwikkeling, demografie en onderzoek, design en kunst. Het zijn wervelende avonden, met een hoge snelheid zonder de diepgang te verliezen. Stadsleven organiseert vaak voorafgaand aan de live talkshow bijzondere excursies rondom het thema.

stadsleven-gezondestad-sfeer3

Foto: Bibi Veth


Partners van Stadsleven zijn De Groene Amsterdammer,  EYE en De Balie.

Kaartjes voor de komende talkshow zijn hier te koop.

Locatie van de live talkshow is De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam.

Tijd: Een avond duurt van 20.00-22.00 uur.