Affordable Urban Living

Nieuwe groepen alleenstaanden, zoals jongeren die langer alleen blijven wonen voordat ze gaan gokken of ouderen die graag zelfstandig en midden in de stad willen blijven wonen, stellen nieuwe eisen aan de woningmarkt. Kleine betaalbare woningen die zijn toegesneden op de leefbehoeftes én budgetten zijn de vraag. Dit vraagt behoorlijk wat flexibiliteit van de woningmarkt.

In onderstaand interview naar aanleiding van de bijeenkomst “Hip Wonen in de Stad” op dinsdag 3 juni in het Forum Wonen op de onroerend goed beurs Provada praten Ronald Huikeshoven (AM B.V.) en Tracy Metz over deze nieuwe trend ‘Affordable Urban Living’. Hoe kun je voldoen aan deze behoefte? En hoe je kun leegstaande kantoorgebouwen gebruiken bij het invullen hiervan? 

Meer lezen?

Klik door naar onze dossiers ‘Sex in the City’ en ’65 Tinten Grijs’ voor meer artikelen over dit onderwerp.