Meer lezen? Hello/Goodbye: de auto in de stad

In de aanloop van het maken van een talkshow kom je veel geweldig interessante artikelen of prachtig beeldmateriaal tegen dat je nooit allemaal in één avond kunt proppen. Daarom zetten we op deze website voor elke aflevering Stadsleven elke dag een blog online waarin we deze zaken wél met je delen. Ons motto is niet voor niets: Rijkdom is delen. Samen met de talkshow vormen deze blogs een dossier propvol informatie en materiaal. Lees het dossier van ‘Hello/Goodbye: de auto in de stad’ hier.

Maar nog hebben we vaak aan het eind van de maand veel materiaal over dat we graag met jullie willen delen. Bovendien kom je maanden na de talkshow ook nog vaak interessante zaken tegen die het eigenlijk waard zijn om over te bloggen. Daarom hebben we per Stadsleven onderwerp naast de talkshow en dossier ook nog een ‘Meer lezen?’ blog die links bevat naar al dat prachtmateriaal. Een blog die nooit af is en elke keer dat we iets moois tegenkomen weer geupdate zal worden. Heb je ook nog een tip? We horen hem graag!

Foto: Sanne van der Beek

Foto: Sanne van der Beek

Interessante artikelen en documentaires

foto 1

David Helbich

foto 2

David Helbich

  • De Nederlandse straat die uitlaatgassen opeet gaat de wereld over.
  • Een filmpje van Studio Roosegaarde over de ‘Smart Highway’: interactieve en duurzame wegen.
  • Het Smog Free Project moet zorgen voor schone stadslucht door middel van Smog Free Parken en Smog Ringen.
foto 3

David Helbich

foto 4

David Helbich