Eten als smaakmaker in gezelschap – korte film Bruce Alcock

Eten in de stad kan ook heel smakelijk in beeld worden gebracht. Laura Fulgori, coördinator van het Food Film Festival, zocht speciaal voor Stadsleven ‘Koffie, bier en chocolade’ de meest bijzondere films uit hun archieven. Kijk smakelijk!

Impromptu film2

Still uit de film van Bruce Alcock

De getekende film Impromtu laat de positieve krachten van eten, koken en wijn zien door de ogen van een moderne man, Chuck. Als hij voor zijn vrouw Silvie aan het koken is belt zij hem op en nodigt spontaan een groep collega’s voor het eten uit. De festiviteiten beginnen uit de hand te lopen en Chuck probeert eten te bereiden voor iedereen. Al met al een vermakelijke en smakelijke korte film van Bruce Alcock:

Meer lezen?

Klik door naar ons dossier ‘Stadsleven: Koffie, bier en chocolade’ voor meer artikelen over dit onderwerp.