Make no small plans – Volledige editie van 26 oktober 2015

De volledige editie van Stadsleven talkshow ‘Make no small plans’ van 26 oktober is hier te bekijken.

Waar zijn de grote verhalen, de plannen op stadsniveau en de visionairs gebleven? Met de nadruk op bottom-up en doe-het-zelf in het stadsmaken raken de grote lijnen uit zicht. Hebben we ons geloof in het masterplan definitief verloren? En hoe kunnen big plans en bottom-up elkaar voeden?

Te gast waren: Winy Maas (MVRDV Architecten), Michelle Provoost (directeur International New Town Institute), Renny Ramakers (Droog Design/Social Cities), Anke Bel (EYE), Sjors de Vries (Ruimtevolk), Jesse Jorg (We the City), Marja Ruigrok (VVD), Matthijs de Boer (MDBS Stedenbouw).

De columns over dit onderwerp en de video’s per spreker zijn te lezen in het dossier ‘Make no small plans‘.