Eén grote broedplaats – Essay Tracy Metz

De stad als het nieuwe Silicon Valley, hét ideale leefmilieu voor startups. In Stadsleven ‘Startup City’ kijken we naar de kansen voor en invloed van startups op de stad. Tracy Metz schreef voor De Groene Amsterdammer van 18 februari een essay over de stad als broedplaats voor startups.

Hipper dan een vaste baan – die er overigens ook niet ís – en met een beetje geluk loop je ook nog binnen. Er hangen immers miljarden boven de markt, als je daar dan maar bij weet aan te haken. Iedereen ruikt zijn kans. 

“De digitale wereld is mondiaal, iedere startup wacht stiekem op een telefoontje uit Silicon Valley. Easy come, maar als je niet oppast, ook easy go.”

Lees de volledige essay hier:

Tracy Metz – Een grote broedplaats – Essay De Groene Amsterdammer 18 februari 2016

Meer lezen?