Bij Jane in de buurt – Volledige editie van 29 maart 2016

De volledige editie van Stadsleven talkshow ‘Bij Jane in de buurt’ van 29 maart 2016 is hier te bekijken.

Als je het hebt over de stad, dan ontkom je niet aan Jane Jacobs. Deze stadsactiviste is dit jaar 100 jaar geleden geboren, maar haar gedachten over de stedelijke publieke ruimte zijn nog springlevend. Hoe maken we tegenwoordig ons buurtgevoel met de middelen van deze tijd?

Te gast waren: Simon Franke (samensteller ‘De Levende Stad’), Joke van der Zwaard (auteur ‘Scènes uit de copycorner), Anke Bel (EYE), Stella van Voorst van Beest (regisseur ‘T wordt toch niks), Tamar van de Paal (Nextdoor), Tim van Belkom (Veilige Buurt), Vasco Lub (onderzoeker ‘De Buurt op wacht’). 

Klik hier voor meer columns over het thema ‘Bij Jane in de buurt’.