Multimediatour ‘Wonen’ – Tracy in Nederland

28 November organiseren we een speciale live editie van het multimediaproject Tracy in Nederland waarin we met makers en meedenkers een heel bijzondere blik op Nederland werpen aan de hand van de thema’s wonen, water en vrije tijd. Onderdeel van Tracy in Nederland zijn drie multimediatours. Vliegend over het land met Google Earth luister je naar audiotours met interviews. Typografische elementen van Jan Rothuizen gaan tegelijkertijd een bijzondere relatie aan met de gebouwde omgeving. Hieronder vind je de mediatour ‘Wonen’.  

Wonen in de stad draait soms meer om een goede investering dan om een fijn huis. Welke partijen spelen nu mee in het spel van de oververhitte woningmarkt? Wat betekent een huis nog voor Nederlanders? In de multimedia-tour ‘Wonen’ verken ik dit samen met socioloog Arnold Reijndorp, fotograaf Theo Baart en architect en Bijlmer-believer Pi de Bruijn. 

Meer lezen?

Meer audiotours en het essay ‘Vlucht naar voren‘ vind je op www.tracyinnederland.nl