Multimediatour ‘Water’ – Tracy in Nederland

28 November organiseren we een speciale live editie van het multimediaproject Tracy in Nederland waarin we met makers en meedenkers een heel bijzondere blik op Nederland werpen aan de hand van de thema’s wonen, water en vrije tijd. Onderdeel van Tracy in Nederland zijn drie multimediatours. Vliegend over het land met Google Earth luister je naar audiotours met interviews. Typografische elementen van Jan Rothuizen gaan tegelijkertijd een bijzondere relatie aan met de gebouwde omgeving. Hieronder vind je de mediatour ‘Water’.  

De omgang van de Nederlanders met ‘hun’ water is voor buitenlanders fascinerend – zelfs voor een buitenlander als ik die al meer dan dertig jaar in Nederland woont. In de multimediatour ‘Water’ verken ik samen met watergezant Henk Ovink, boer Nol Hooijmayers en Florian de Boer van de Urbanisten het Nederlandse waterlandschap. 

Meer lezen?

Meer audiotours en het essay ‘Vlucht naar voren‘ vind je op www.tracyinnederland.nl