Multimediatour ‘Vrije tijd’- Tracy in Nederland

28 November organiseren we een speciale live editie van het multimediaproject Tracy in Nederland waarin we met makers en meedenkers een heel bijzondere blik op Nederland werpen aan de hand van de thema’s wonen, water en vrije tijd. Onderdeel van Tracy in Nederland zijn drie multimediatours. Vliegend over het land met Google Earth luister je naar audiotours met interviews. Typografische elementen van Jan Rothuizen gaan tegelijkertijd een bijzondere relatie aan met de gebouwde omgeving. Hieronder vind je de mediatour ‘Vrije Tijd’.

Vrije tijd is niet alleen een enorme industrie geworden, maar ook allerlei aspecten van ons leven worden verpretparkt. We leven in een Belevium, waarin we heerlijk rondspelen. Maar als anderen – toeristen – willen meespelen vinden we dat toch niet zo fijn.

Kijk en luister naar mijn multimediatour ‘Vrije tijd’ waarin ik samen met Hans Mommaas, directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving, boer Elmar Hoogendoorn, en Stephen Hodes, eigenaar van LaGroup, een adviesbureau op het gebied van vrije tijd, de verpretting van onze omgeving onderzoek.

Meer lezen?

Meer audiotours en het essay ‘Vlucht naar voren‘ vind je op www.tracyinnederland.nl