Kijk hier de live talkshow All Systems Down terug

De live talkshow Stadsleven op 29 mei 2019 – de derde editie op onze nieuwe locatie, Pakhuis de Zwijger – heette ‘All Systems Down’ en ging over de vraag hoe te overleven in steden als niets meer werkt. Als er geen internet is? Geen stroom? Geen stromend water uit de kraan, maar wel ondergelopen straten? Het was een enerverende avond over de dystopische, maar niet ondenkbare toekomst van onze steden, met watergezant Henk Ovink, scenarioschrijver Karin van der Meer, kunstenaar Joep van Lieshout, ontwerper Jolein Melis en techpioniers Marleen Stikker en Boris Veldhuijzen Van Zanten. Bekijk hier de gehele talkshow terug:

 

 

Meerdere talkshows terugkijken? 

Op ons YouTube kanaal kan je alle talkshows terugkijken. Ook vind je hier de Stadsleven aftermovies, interviews en videorapportages over het leven in steden. Bezoek nu ons YouTube kanaal: Youtube Stadsleven.