Stadsleven 4 sept: Het Dak Op

De spannendste onontgonnen ruimte van de stad. De ‘vijfde gevel’. Het dak is een onbekende plek met heel veel potentie – als bouwgrond, als daktuin, als moestuin, als wateropvang, of gewoon om in te zitten, te werken, te sporten, te kletsen met buren of collega’s of vrienden. Op vrijdag 4 september duikt de live talkshow Stadsleven (inloop 19.30, talkshow 20-21.30) in samenwerking met ROEF Festival in de ongekende mogelijkheden van onze daken. Dat doen we natuurlijk op een dak, in dit geval de prachtige glazen blob van architectenbureau ZJA bovenop de oude diamantbeurs van Amsterdam, nu Capital C.

De talkshow is uitverkocht – vanwege corona is het aantal plaatsen zeer beperkt – maar de livestream is gratis, via de Facebook pagina van ROEF: https://www.facebook.com/roefamsterdam